War%20vzw%20logoZomerse barbecue


Naar jaarlijkse traditie organiseren we met War And Remembrance ook in 2020 weer een heerlijke zomerse barbecue. Het concept is intussen gekend: een lekker aperitief, een uitgebreide keuze aan vlees dat heerlijk op de barbecue werd gegrild en heel veel plezier aan tafel. En ja, we stellen tijdens onze zomerse barbecue ook opnieuw graag het aanbod van meerdaagse reizen voor het volgende jaar aan je voor. De BBQ gaat trouwens opnieuw door in GC De Knippelaar te Kruiseke (Wervik), waar we ook vorig jaar te gast waren.

In 2020 organiseren we de barbecue echter niet aan het begin van de grote vakantie, maar wel aan het einde ervan: op zaterdag 29 augustus 2020 vanaf 18u. Op die manier willen we je de kans bieden om over de vele reizen – waaronder natuurlijk die met War And Remembrance – na te praten.

En wees gerust: wij zullen er alles aan doen om dit in de meest optimale en veilige manier te organiseren. We voorzien ruimschoots plaats met voldoende afstand tussen de tafels, er zal ontsmettende handgel voorradig zijn en ook op de toiletten voorzien we voldoende middelen om gezond het toilet te gebruiken. U hoeft dus niet bang te zijn voor een mogelijke besmetting met het Covid-19 Coronavirus (of enig ander virus).

+16 jaar (€20,00)
-16 jaar (€15,00)

Ticket boeken

29 augustus 2020, 18:30 - 22:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


GC De Knippelaar te Kruiseke (Wervik)